Forskningskoordinator til nyt Center for Longevity Research

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at starte et helt nyt, tværdisciplinært forskningscenter inden for aldringsforskning? Er du god til at skabe relationer, og har du erfaring med forskningsunderstøttelse og administration? Og trives du i en hverdag med mange og forskelligartede opgaver? Så kan vi tilbyde en spændende stilling som koordinator på Københavns Universitet.

Vi lever længere. Allerede i 2030 vil andelen af danskere over 80 år være 59% højere end i dag. Og på verdensplan forventes det, at 1 ud af 6 mennesker i 2030 vil være 60 år eller derover. Den stigende levealder er både en af nutidens største succeser og mest komplekse udfordringer, der lægger pres på vores samfund.

Københavns Universitet har igangsat et helt nyt initiativ under arbejdstitlen ’Copenhagen Center for Longevity Research’ (CCLR), som skal bidrage til ’det gode ældreliv’ og skabe ny viden samt løsninger på aldringsudfordringen i et tæt samspil mellem universitetet og organisationer i den offentlige sektor, erhvervslivet og civilsamfundet. Centeret skal nytænke og styrke tværdisciplinær forskning indenfor aldring på tværs af alle universitetets fakulteter og videreudvikle det væld af stærke forskningsdagsordener, som er blevet opdyrket i og omkring KU’s nuværende Center for Sund Aldring.

CCLR er således et tværfakultært forskningscenter, der rækker bredt ud til alle relevante aktører. Centeret er organisatorisk er forankret på Institut for Folkesundhedsvidenskab ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Om stillingen

CCLR sørger en koordinator, der kan understøtte det samlede fremadrettede aldringsforsknings­initiativ på tværs af universitetet, samt bidrage til den strategiske udvikling af centeret, herunder etablering af netværk og partnerskaber og udvikling af fundraising-strategier.

Koordinatoren skal være med til at sikre, at CCLR konsolideres, herunder bidrage til at etablere tværdisciplinære forskningsinitiativer på tværs af KU. Ligeledes vil koordinatoren fungere som sparrings­partner for forskerne i forhold til at matche deres forskningsinteresser med potentielle finansieringskilder. Endeligt vil koordinatoren bidrage til CCLR’s synlighed som et strategisk initiativ og værdifuldt bidrag til KU’s strategiske udvikling.

Vi forestiller os en administrativ person med indsigt i forskning, forskningsfinansiering og universitetsområdet, og eventuelt med erfaring fra KU. Koordinatoren har mulighed for at deltage i faglige diskussioner og bidrage til den strategiske udvikling, foruden at håndtere mere praktiske, administrative opgaver.

Dine opgaver vil omfatte følgende:

  • Bidrage til den overordnede strategi for og udvikling af centeret.
  • Identificere finansieringsbehov, udvikle fundraising-strategier og understøtte fondsansøgninger.
  • Understøtte og koordinere forskningsprojekter i dialog med forskere og samarbejdspartnere.
  • Står for kommunikation internt og eksternt.
  • Planlægge og gennemføre arrangementer, workshops og møder.
  • Facilitere og sikre kontakten med KU’s ledelse, organisation og HR.
Som koordinator vil du referere direkte til centerlederen.

Om dig

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og gerne nogle års erfaring. Vi forventer derudover, at du:

  • Er en stærk kommunikator på dansk og engelsk.
  • Har interesse og evt. erfaring med forskningsstøtte og forskningsfinansiering.
  • Er udadvendt, initiativrig og god til at opbygge og vedligeholde relationer og netværk.
  • Har lyst til at bidrage til den strategiske udvikling af centeret.
  • Arbejder selvstændigt og struktureret med evnen til at prioritere opgaver, overholde deadlines og styre flere projekter samtidigt.
  • Har lyst til at være tovholder på diverse arrangementer, workshops og møder.
  • Trives med og har flair for at varetage et bredt arbejdsområde.
Det er desuden en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med at redigere hjemmesider og sociale medier (LinkedIn, Twitter, Instagram).
  • Kendskab til forskning, evt. fra egen baggrund som forsker.
Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af et helt nyt forskningscenter.

Vi tilbyder dertil en interessant og varieret arbejdsdag med en god og uformel omgangstone, et godt humør og et stort fokus på den enkeltes trivsel. Vi hjælper hinanden og prioriterer at sikre balance mellem arbejdstid og fritid.

Vi har til huse i dejlige lokaler på CSS [Center for Sundhed og Samfund] i Indre København – tæt på søerne og offentlig transport. Vi er en mangfoldig og spændende arbejdsplads, og det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Ansættelsen er på fuld tid indtil d. 31. dec. 2024 med mulighed for forlængelse. Ansættelsen vil ske som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten (AC-overenskomsten). Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send din ansøgning bilagt CV samt relevant dokumentation via Jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest d. 6. august 2023.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 34-35.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansættelse fra 1. oktober 2023.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte professor og centerleder Maria Kristiansen (makk@sund.ku.dk, tlf. 53627535).

Læs mere om København Universitet på www.ku.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

KU - SUND - Institut For Folkesundhed - Kbh K, Besøgsadresse - City Campus, Gothersgade 160, 1123 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=159597&DepartmentId=19002&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5860480

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet