Afdeling for Kræftbehandling på Rigshospitalet tilbyder fem 1-årige introduktionsstillinger i Klinisk Onkologi pr. 1. november 2023

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Det gælder stillingerne svarende til ESK-nr. 1301721-22-i-3, 1301721-22-i-11 og 1301721-22-i-13 pr. 1. november 2023 samt 1301721-22-i-8 og 1301721-22-i-10 pr. 1. december 2023.

"Når først man har prøvet at være inden for onkologien er der simpelthen ikke nogen problemstillinger der er mere interessante eller nogle patienter som er mere vigtige end den onkologiske patient."

Klinisk Onkologi er et livskraftigt speciale i konstant udvikling. Vores hverdag er præget af mange nye former for kræftbehandling, avanceret stråleterapi og den fortsatte søgen efter at forbedre vores behandlingsstrategier gennem klinisk og translationel forskning.

Stillingen kræver, at du har mod på - og føler dig inspireret af - at behandle alvorligt syge mennesker, og at være i dialog også med de pårørende. Du er selvstændig, robust, empatisk, god til at kommunikere, og ansvarlig – den faglige indsigt får du undervejs.

Til stillingen er knyttet et uddannelsesprogram med grundig introduktion, superviseret klinisk uddannelse og 3 kurser.

Afdeling for Kræftbehandling har en høj forskningsaktivitet, og der er gode muligheder for at deltage i forskning og udvikling. Vi har et godt læringsmiljø og en åben læringskultur med plads til spørgsmål. Vi arbejder løbende med at optimere den kliniske uddannelse, patient-læge kontinuiteten og arbejdsmiljøet. Der er god mulighed for at opnå undervisningserfaring, da klinikken deltager i uddannelsen af lægestuderende.

Efter introduktion fungerer du selvstændigt under supervision i ambulatoriet og på stuegang. Ambulatorie-funktion udgør størstedelen af arbejdstiden. I løbet af introduktionsstillingen vil du primært arbejde i 2 af 5 teams: Team 1 Brystkræft; Team 2 lungekræft og kræft i hoved-hals området; Team 3 mave-tarm kræft; Team 4 gynækologisk kræft og CNS; eller Team 5 kræft i urinveje og prostata samt ukendt primær tumor. Derudover omfatter uddannelsen også introduktion til stråleterapi. Vagtbelastningen er lav med tilstedeværelsesvagt – i hverdagen A/N og i weekenden døgnvagt.

Som en del af introduktionsstillingen afholdes speciale-specifikke kurser i antineoplastisk behandling, stråleterapi, og Good Clinical Practice (GCP) samt det almene kursus i pædagogik. Der er mulighed for deltagelse i andre kurser, der supplerer din uddannelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til cheflæge professor, PhD, Ulrik Lassen (ulrik.lassen@regionh.dk, tlf: 3545 8923) eller uddannelsesansvarlig overlæge, PhD, Eva Soelberg Vadstrup (eva.maria.soelberg.vadstrup@regionh.dk, tlf: 3545 9691)

Målbeskrivelse for specialet Klinisk Onkologi, udarbejdet af Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (2022), findes på: Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Yderligere oplysninger om uddannelsen kan findes her: DSKO’s hjemmeside.

Motiveret ansøgning, inkl. tilkendegivelse af mulig startdato, med vedhæftet CV og kopi af autorisation sendes via link: senest onsdag d. 16. august 2023 (svar på ansøgning forventes ca. 22. august 2023)

OBS: Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 29. august 2023 samt fredag d. 1. september 2023

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250274&DepartmentId=21931&MediaId=4710&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5857245

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet