Tekniker til feltarbejde i GEUS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

GEUS opbygger viden om hele vandkredsløbet og bidrager til forståelsen af både miljøfremmede stoffers skæbne i jord og grundvand, udvaskning af næringsstoffer til vandmiljøet og en lang række andre problemstillinger relateret til grundvandets kvalitet. I Afdeling for Geokemi er en stor del af vores projekter baseret på indsamling af data i felten. Vi søger derfor en tekniker, der kan hjælpe med vores feltaktiviteter.

Jobindhold

Vi søger en selvstændig og alsidig person med praktisk snilde, der er parat til at arbejde i felten med feltmålinger, indsamling af vandprøver og servicering af installationer. Du vil også skulle stå for vedligeholdelse og reparation af vores feltudstyr.

Hovedparten af din arbejdstid vil være som en del af gruppen, der arbejder med drift af Varslingssystem for Pesticidudvaskning til Grundvand (VAP, www.vap-grundvand.dk), hvor din opgave vil være at planlægge og gennemføre den løbende indsamling af såvel vandprøver som vandkemiske og hydrogeologiske data primært på Sjælland. Du vil i denne rolle skulle stå for koordinering med lokale prøvetagere på VAP-markerne samt de øvrige teknikere fra afdelingen, der varetager prøvetagningen.

Derudover vil du være ansvarlig for vedligeholdelse af de tekniske installationer på markerne og indgå i et tæt samarbejde med forskerne, der arbejder på VAP-projektet. Da nogle af VAP-markerne er placeret i Jylland, skal du være indstillet på en del feltture til Jylland, selvom din base vil være i København.

Udover opgaverne relateret til VAP skal du bistå afdelingens øvrige forskere med feltarbejde, der varierer i indhold afhængigt af de konkrete forskningsprojekter. Eksempler på opgaver kan være indsamling af jordprøver til videre analyse, indsamling af vandprøver til dateringsformål og etablering af prøveboringer til diverse formål.

Fælles for alle opgaver er, at hver opgave byder på nye udfordringer, at de planlægges og udføres i tæt samarbejde med forskerne og andre teknikere i afdelingen, og at vi sikrer en god dialog med samarbejdspartnere og lodsejere, hvor vores feltarbejde udføres.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde i en tværfaglig afdeling, hvor vi deler viden og hjælper hinanden med respekt for alles ekspertiser, og hvor det fælles mål er at bidrage til at sikre, at der også er rent grundvand til de kommende generationer.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du som minimum har følgende kvalifikationer:

  • Solid erfaring med feltarbejde, herunder erfaring med feltmålinger af både vandkemi og hydrogeologiske data.
  • Serviceminded, imødekommende og kreativ i forhold til at finde nye løsninger på komplicerede problemstillinger. Det er derfor også vigtigt, at du har teknisk snilde og selv kan stå for mindre reparationer af udstyr i felten.
  • Omhyggelig og struktureret med sans for god planlægning og flair for at dokumentationen er i orden.
Derudover er det væsentligt, at du har gode danskkundskaber i både skrift og tale, og at du er en omgængelig person, der finder glæde ved at indgå samarbejder med mange forskellige personer, men også kan arbejde selvstændigt og befinder dig godt med at tilrettelægge din egen arbejdsdag.

Afdeling for Geokemi

Afdelingen forsker i kemiske stoffers skæbne i jord og grundvand. Aktiviteterne er karakteriseret ved en høj grad af eksperimentelt arbejde i form af laboratorie- og feltforsøg. Undersøgelse af pesticider og andre miljøfremmede stoffers skæbne i jord og grundvand er et af afdelingens kerneområder. Derudover arbejder vi med grundvandsgeokemiske data bl.a. i relation til den nationale grundvandsovervågning samt med at forstå geokemiske processer i undergrunden, herunder i forbindelse med CO2-lagring, næringsstofudledning, forureninger, mv. Vi er ca. 40 medarbejdere fordelt på administrativt personale, teknikere og forskere på forskellige stadier i deres karriere.

Vi tilbyder

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder og adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextidsordning
  • Et aktivt foreningsmiljø med personale- og kunstforening
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen
Løn og ansættelsesforhold

I henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Claus Kjøller på tlf. 51 72 82 02, e-mail: clkj@geus.dk.

Udenlandske ansøgere kan læse yderligere om at bo og arbejde i Danmark på GEUS’ hjemmeside

https://eng.geus.dk/about/jobs-and-education/

Ansøgning

Ansøgningen skal være vedlagt et CV, relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2).

Ansøgning sendes via GEUS’ hjemmeside www.geus.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest torsdag den 8. juni 2023 kl. 12:00.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

GEUS, Øster Voldgade 10, 1350 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169048&DepartmentId=6149&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835510

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet