Vi søger nattevagtsvikarer til Boligerne ved Gammelmosen

Profilbillede
dato

Vi søger nattevagtsvikarer til Boligerne ved Gammelmosen

Vi søger vikarer til nattevagter, og der kan samtidig være brug for / mulighed for, at du kan tage timer i dag og aftentimerne samt i weekenderne.

Boligerne ved Gammelmosen er et helhedstilbud efter ABL § 105, stk. 2, hvor borgerne modtager individuel bostøtte efter SEL § 85, og 18 Aktivitets- og samværs pladser efter SEL § 104.

Der bor 24 beboere i alderen fra 35-70 år med kognitive funktionsnedsættelser, som samtidig har diagnosticerede sindslidelser såsom OCD, skizofreni, affektive psykose, angst, demens og/eller adfærdsudfordringer. Boligerne ved Gammelmosen består af 3 huse, hvor der bor hhv. 9, 9 og 6 borgere, og 18 Aktivitets- og samværspladser.

Man er to nattevagter på arbejde i Gammelmosen hver nat.

Beboerne har behov for fysisk og verbal hjælp og støtte i varierende grad, fra moderat vejledning til fuld hjælp og støtte i alle dagligdagens funktioner, ligesom beboerne har behov for hel eller delvis fysisk og verbal støtte til hygiejne og egenomsorg. Enkelte borgere kan i perioder være selvskadende og/eller have udad reagerende adfærd

Om natten er der 2 nattevagter på arbejde. Nattevagternes opgave er, at varetage beboernes behov for individuel hjælp og støtte, og så vidt muligt sikre ro, så beboerne har mulighed for at sove natten igennem. Derudover hvis tiden tillader det, er der forskellige praktiske opgaver, som nattevagterne løser.

Der stilles ingen uddannelsesmæssige krav, men du skal have lyst til at hjælpe og støtte handicappede mennesker, med kognitive funktionsnedsættelser og sindslidelser, hvis udtryks- og adfærdsformer adskiller sig fra normen.

Få mere at vide

Du er velkommen til på hverdage at kontakte:

Teamleder Lisa Nartey på tlf. 4013 7205 og/eller på mail lina@gentofte.dk, og

Forstander Margrethe Nørgaard på tlf. 2482 2917 og/eller på mail mang@gentofte.dk

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside her

Løn- og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst kombineret med lokal forhandling afhængig af uddannelse og kompetencer. I Gentofte kommune er der en generel politik om, at der indhentes udvidet straffeattest inden ansættelse.

Tiltrædelse 1. maj 2024 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028005

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet