Udforsk fortidens og fremtidens vilde natur på Jægersborg Bibliotek

dato

Oplev et fascinerende foredrag om naturvidenskab, når Jægersborg Bibliotek inviterer til live-streaming af foredrag fra Aarhus Universitet. Mød eksperter, der vil belyse de udfordringer og løsninger, som den vilde natur står overfor i dag.

Den 12. november 2024 kl. 19:00 kan du på Jægersborg Bibliotek dykke ned i emnet om fortidens og fremtidens vilde natur. Live-streamingen er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab", og byder på spændende indsigter fra naturrådgiver Anne Eskildsen, professor i biodiversitet Rasmus Ejrnæs fra Aarhus Universitet, og professor i økologi Hans Henrik Bruun fra Københavns Universitet.

Forstå naturens tilbagegang og fremtidige muligheder

Foredraget fokuserer på den tilbagegang, mange dyre- og plantearter oplever, og undersøger hvornår denne nedgang begyndte og hvad årsagerne er. Eksperterne vil dele den nyeste forskning og diskutere mulighederne for at vende udviklingen til fremgang. Du vil få indblik i naturens spilleregler og lære, hvordan vi kan hjælpe de truede arter.

Fra fortidens vilde dyr til nutidens biodiversitetsprojekter

Rasmus Ejrnæs vil tage dig med tilbage til en tid, hvor planeten var fyldt med store eksotiske dyr, mens Hans Henrik Bruun vil guide dig gennem historiske landskaber rige på blomster og insekter. Anne Eskildsen vil fokusere på nutidens biodiversitetsudfordringer og fortælle om naturforbedrende projekter i Danmark.

Foredraget streames direkte fra Søauditoriet på Aarhus Universitet, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs via sms og tweet. Arrangementet er gratis, men du skal booke billet fra den 12. oktober. Husk, at live-streamingen kun kan opleves på biblioteket.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 12. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Jægersborg Bibliotek, Smakkegårdsvej 112, 2820 Gentofte
Entré: Gratis billetter
Læs mere om foredraget og reserver plads her



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut