Troldemosen søgen en eftermiddagsspecialist med flair for børn, popcorn og leg?

Profilbillede
dato

Troldemosen søgen en eftermiddagsspecialist med flair for børn, popcorn og leg?

Er du fleksjobber, søger du deltid eller ønsker du måske at få flere timer end du allerede har? Kan du se dig selv som ankeret i et lukketeam, der varetager dagens sene timer for vores fantastiske lukkebørn? Og brænder du for at gøre en forskel hos børn med varige funktionsnedsættelser?

Velkommen til Troldemosen

Børnehuset Troldemosen er en specialinstitution under Gentofte kommune med plads til ca. 40 børn. Vores børn er i alderen 0 – 7 år og de har alle en varig funktionsnedsættelse. Du vil med et job hos os indgå i et stærkt fagligt og engageret hus opdelt i 4 grupper; Skovtrolde, Charmetrolde, Mumitrolde og Bjergtrolde. Hver dag kl. 15 sendes de fleste af vores børn hjem med forældre og busser. Dem som ikke hentes, er en fast del af vores lukketeam, som ufortrødent forsætter festen i børnehaven frem til kl. 17.

”Om eftermiddagen er alle muligheder åbne, og der kan man gøre lige de ting som børnene har lyst til. Vi kan tage i salen, tage på tur eller hygge på stuen og sætte tempoet helt ned. Her kan man være nærværende med børnene på en anden måde.” (Emma, pædagog hos Mumitroldene)

Om jobbet

Vi søger en energisk og jordnær eftermiddagsspecialist til fastansættelse i vores fantastiske specialinstitution. Du vil arbejde 14 timer om ugen og være en gennemgående figur i tidsrummet 14-17 mandag til torsdag og 14-16 om fredagen. Du bliver som en del af lukketeamet ansvarlig for at koordinere og orkestrerer eftermiddagen og vigtigst af alt skabe den ro eller ballade, som dagen og det enkelte barn efterspørger. Du vil sammen med dine kollegaer stå for at:

 • sikre trivsel, omsorg og sjov og ballade.
 • stå for og eller deltage i diverse aktiviteter. Eks. leg i gymnastiksalen eller på legepladsen, sanselege, gå-, løbe- og cykelture, tumlelege, og meget mere.
 • hjælpe til med mere praktiske opgaver såsom spisning, oprydning osv.

Du vil opleve, at der er stor forskel på børnenes behov om eftermiddagen, hvorfor dine arbejdsdage kan komme til at se meget forskellige ud. Nogle har brug for hjælp til at vågne eller spise lidt mad, andre har brug for en cykeltur med vind i håret, få en pause med popcorn og iPad eller tage en vild tumletur i ribberne. Mulighederne er uendelige - kun du og børnene sætter grænserne for balladen.

Hos os kan du regne med

 • At du får en varieret og meget anderledes hverdag med vind i håret, smør på tøjet og gode grin med både børn og kollegaer.
 • At din tålmodighed og dit temposkift bliver motioneret dagligt, på en måde hvor du kan udfordre og udvikle dig selv sammen med teamet såvel som med børnene.
 • At din kaffe altid når at blive kold inden du får tid til at drikke den, da enhver stille stund ofte ser sig slået af en god spontan leg, en klatrertur på hylderne, en tissekonkurrence i tumlerummet eller andet sjov.
 • At der altid er et stærkt og engageret team bag dig.
 • At du får tildelt et medicinkursus, hvis du ikke allerede har et.

Vi forventer

 • At du måske er uddannet pædagog, pædagogisk assistent eller har erfaringer som medhjælper.
 • At du elsker at arbejde med børn og måske allerede kender til forskellige diagnoser.
 • At du trives i en skæv og anderledes hverdag i et meget omskifteligt tempo.
 • At du er nysgerrig og har gåpåmod.
 • At du kan være rolig og tålmodig, når planerne og børnenes dagsform ændrer sig.
 • At du både kan sidde på dine hænder og forholde dig i fuldkommen stilhed - og på samme tid kan tolerere en hverdag med et til tider højt støjniveau.
 • At du har mod på at være alene med vores 1:1 børn såvel som have ansvaret for flere børn på samme tid.

Timetal og arbejdstid
14 timer om ugen fordelt i tidsrummet 14-17 alle ugens hverdage.

Er du interesseret?

Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte leder Helene Harder på tlf.: 20514496, mail; hph@gentofte.dk. Du kan også besøge vores hjemmeside: www.troldemosen.dk og se mere om dagtilbuddet.

Løn og ansættelse

Følger gældende overenskomst og bliver forhandlet med BUPL eller FOA. Der indhentes straffe­attest, børneattest og referencer før ansættelse.

Ansøgning:

Vi holder løbende samtaler, så søg i dag!

Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (14-14 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003193

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet