Samtale om Dan Turèlls "Karma Cowboy" på Vangede Bibliotek

dato

Fredag den 20. september 2024 kl. 16:00 inviterer Vangede Bibliotek til en spændende samtale om Dan Turèlls værk "Karma Cowboy". Arrangementet er gratis og vil byde på indsigt fra eksperter som Asger Schnack og Jens Blendstrup samt studerende Jakob Mangor.

Årets klassiker 2024

Dan Turèlls mangefacetterede, vilde og voldsomme værk fra 1974, "Karma Cowboy", er blevet udvalgt til at være Årets klassiker 2024. Denne markante udnævnelse skal selvfølgelig fejres, og derfor inviterer Vangede Bibliotek til en samtale om værket.

Eksperter og en studerende åbner værket

De to Turèll-eksperter, Asger Schnack og Jens Blendstrup, vil sammen med Jakob Mangor, der er studerende på Gentofte HF, åbne værket for os. De vil give os et indblik i, hvad "Karma Cowboy" er for et værk, hvorfor det er en klassiker, og hvad det siger til unge mennesker i dag.

Hvorfor læse "Karma Cowboy"?

Arrangementet vil også belyse, hvorfor "Karma Cowboy" stadig er relevant, og hvorfor vi bør læse det. Årets klassiker udvælges af en komité bestående af repræsentanter fra Samrådet for de Litterære Selskaber, Det Kongelige Bibliotek, Danmarks Biblioteksforening og Det Danske Sprog- og Litteraturselskab.

Praktisk information

Dato: Fredag den 20. september 2024

Tid: Kl. 16:00

Sted: Vangede Bibliotek, Vangede Bygade 45, 2820 Gentofte

Entré: Gratis billetter

Arrangør: Unge

Tilmelding: Her på siden

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut