Pladsmedarbejder med interesse for service og genbrug til Gentofte Genbrugsstation

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye kollega?

Affald og Genbrug søger en medarbejder til en af landets største genbrugsstationer med mange besøgende borgere og virksomheder hver eneste dag. Vi har brug for en ny kollega, som er serviceminded, imødekommende, og som har lyst til at vejlede og skabe de bedste rammer for vores brugere. Du deltager på lige fod med dine kolleger i opgaverne forbundet med den daglige drift af genbrugsstationen. Vi har årligt ca. 240.000 besøgende.

Arbejdet består i at sørge for, at pladsen fremstår ren og indbydende, at betjene og vejlede de besøgende på genbrugsstationen, at sørge for korrekt sortering i de over 40 forskellige affaldstyper, samt en lang række andre, både planlagte og forefaldende, opgaver. Din arbejdsdag vil primært foregå udendørs, og du bliver del af et fast team i turnus, hvor I sammen løser opgaverne. Der vil løbende være weekendarbejde, på nuværende tidspunkt hver tredje uge.

Det er store mængder affald vi håndterer. Der er derfor altid noget at lave, også i de stille perioder, hvorfor det er vigtigt, at du selvstændigt tager initiativ til at få løst de opgaver som kan være svære at nå, når vi har travlt.

Når vi har travlt er det til gengæld vigtigt, at du fortsat kan bevare roen og overblikket, arbejde professionelt med dine kolleger og andre, der er tilknyttet pladsen, samt møde vores brugere åbent og positivt. Det betyder, at jobbet til tider kan være krævende, både fysisk og mentalt.

Du vil selvfølgelig blive oplært i alle driftsopgaverne - det vigtigste er, at du har lysten og gå-på-modet til at ville lære dem.

Der er i øjeblikket stort politisk fokus på direkte genbrug. Derfor arbejder vi, på forsøgsstadiet, med en række forskellige ideer og initiativer indenfor området og har du interessen, vil der være god mulighed for at byde ind og være med tidligt i forløbet.

Vi har en holdning til, at kvalitet og service skal være i top, men det skal samtidigt være sjovt at gå på arbejde. Vi lægger vægt på loyalitet overfor hinanden og vores arbejdsplads ved at arbejde effektivt og samtidig have fokus på samarbejde og udvikling.

Mulig sammensætning af din profil:

  • Du er opsøgende, imødekommende og serviceminded
  • Du er rummelig og kan lide at have med alle typer mennesker at gøre
  • Du arbejder selvstændigt og løser også gerne de mere ”kedelige” opgaver.
  • Du har gode samarbejdsevner og en åben og positiv tilgang til kollegaer
  • Du har kørekort og gerne truckkort
  • Du kan køre større maskiner som fejemaskiner og rendegraver eller har mod på at lære det

Yderligere oplysninger

Arbejdspladsen er fysisk placeret på Ørnegårdsvej 15, 2820 Gentofte. Vi er 9 fastansatte på genbrugsstationen og en leder. Genbrugsstationen hører under afdelingen Affald og Genbrug, som også har med 15 administrative medarbejdere og en leder, som har kontor på Gentofte Kommunes Rådhus

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001769

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet