Pædagog til lille børnehus - Mulighed for at sætte din pædagogik i spil

Profilbillede
dato

Pædagog til Børnehuset Solstrålen afd. Syd.

Den selvejende institution Børnehuset Solstrålen afdeling Syd, søger en uddannet pædagog 35 til 37 timer om ugen, til vores børnehave. Andet timetal og opstartstidspunkt kan aftales.

Når du bliver ansat, vil børnehaven bestå af en anden pædagog samt en erfaren pædagogmedhjælper og vores 15 superskønne børnehavebanditter.

Måske du synes at mødet med menneskerne i institutionen er vigtigt?
Ring og aftal et møde med dagtilbudsleder Janek Lewalski på tlf 40266955 eller Kathrine Hemmingsen på tlf 51442425, så kan vi tage en snak som supplement til din eventuelle ansøgning. Vi kan også snakke eventuelle ønsker til timeantal og løn.

Hvad tilbyder vi

 • God og tryg opstart. Du vil vi tildelt en kollega som vil sørge for at du bliver godt introduceret for vores hus, og dit introforløb vil også blive planlagt sammen med ledelsen. Det er vigtigt for os, at du får en god opstart.
 • Stor indflydelse på egen hverdag gennem planlægning.
 • Gode efteruddannelsesmuligheder. Gentofte kommune tilbyder kurser i mange forskellige temaer, med relation til vores pædagogiske arbejde. Derudover har kommunen også udbudt flere uddannelser på diplom niveau.
 • Et fagligt stærkt miljø, med udgangspunkt i den pædagogiske praksis.
 • Et godt arbejdsfællesskab hvor der er plads til forskellighed, samt tillid og rummelighed til at komme til udtryk og prøve gode ideer af.
 • En velfungerende arbejdsplads med et godt forældresamarbejde, samt et godt tværfagligt samarbejde.
 • Et job med mening og som giver muligheder for pædagogiske udfoldelser, gennem medbestemmelse og planlægning.

Vi leder efter en faglig stærk pædagog, til vores børnehave gruppe. Børnehaven er integreret og har et tæt samarbejde med resten af huset. Afdeling syd er en mindre afdeling med en vuggestue og en børnehave gruppe. Dette giver en unik mulighed for at følge barnet hele vejen, samt at arbejde tæt sammen på tværs. Vores styrke er vores måde at være sammen på, og et stærkt forældresamarbejde. Det vi gerne vil blive bedre til, er at få omsat alle vores gode pædagogiske ideer til handling. Derfor håber vi at du vil være med til sammen med dine kollegaer, at planlægge og strukturerer hverdagen.

Hvis du finder dig godt til rette med at have høj indflydelse på din egen hverdag, gerne vil sætte din faglighed i spil, vil arbejde i et stærkt fagligt fællesskab og synes at efteruddannelse kan være spændene, så har vi den helt rigtige stilling til dig.

Børnehaven har netop været optaget af planlægning og struktur. Vi er ikke i mål, og har brug for dig til at kunne sparre med, samt at kunne at samarbejde omkring at vores planlægning kommer alle vores børn til gode.

Om du er nyuddannet, eller erfaren inden for dit fag betyder ikke så meget. Men vi ser gerne at du vil noget med dit pædagogiske arbejde, eller måske endda har en ”profil” eller noget du særligt brænder for. Samtidigt håber vi at du vil være med til at skabe det gode arbejdsmiljø, og ser gerne at du vægter det gode arbejdsmiljø højt. For os er det vigtigt, at arbejdspladsen er et godt sted at være, og hvor der er plads til faglig nysgerrighed og vi kan lære af hinanden.

Solstrålen består også af afd. Nord, som ligger tæt på. Afd. Nord består af 2 vuggestue grupper og 2 børnehave grupper.

Børnehuset Solstrålen ligger i et smukt villakvarter i Jægersborg i Gentofte. Vi er lokalt forankrede, og en del af nærmiljøet. Vi synes selv vores legeplads er fantastisk, særligt når vores kirsebærtræer blomstrer. Vores lokalområde byder på masser af ture. Vi ligger tæt på offentlig transport, boldbaner, sø, mose og skov.

Vi vil gerne være kendt som et sted med omsorgsfulde voksne, der understøtter børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi er et lille hus med et tæt samarbejde, hvilket vi anser som en fordel og vi forsøger at høste de gevinster der er, ved at have tætte og nære relationer på tværs.

Du skal være med til at understøtte det gode børneliv i tæt samarbejde med dine kollegaer. Da vi er en integreret institution, skal du kunne se dig selv arbejde i hele huset. Vi ønsker at arbejde målstyret, og fagligheden skal skinne igennem det vi går og gør. Derfor arbejder vi metodisk med vores læringsmål, angivet i den styrkede læreplan.

Hvem er du

 • Du skal kunne arbejde struktureret, og have lyst til at deltage i planlægning af dagligdagen.
 • Du er forankret i din faglighed, og vil gerne tilbyde vores børn stærke læringsmiljøer.
 • Du vil noget med din pædagogiske praksis.
 • Du er rammesættende, men udlever dette på en anerkendende facon.
 • Du kan eller er villig til at lære, at udarbejde handleplaner og omsætte disse i dagligdagen.
 • Du er villig til at indgå i et tværfagligt samarbejde med PPR og lignende instanser

I Gentofte arbejder vi med hjernen og hjertet, som du vil blive introduceret for.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Vi håber at du har lyst til at søge stillingen, og være vores nye kollega. Hvis du er blevet nysgerrig på stillingen, er du meget velkommen til at ringe til dagtilbudsleder Janek Lewalski på telefon 40266955, eller Kathrine Hemmingsen på tlf 51442425.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002569

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet