Pædagog med erfaring inden for autisme søges til at hente dreng fra skole

Profilbillede
dato

Er du uddannet pædagog, eller har du solidt kendskab til autisme? Vil du hente en sød dreng fra skole 2 gange om ugen? Så er du måske den, vi søger!

Om opgaven

Stillingen er hos en sød og kærlig dreng på 6 år, der bor sammen med sin familie i Gentofte. Drengen har Aspergers, og vi søger en medarbejder, der kan hente ham fra skole 2 gange om ugen. 

Efter institution er du sammen med drengen, hvor i tager ud på tur. Han kan godt lige kreative lege, action biler og at komme på tur til biblioteket, svømmehallen eller på legeplads. Han går også til Go cart og spejder, og han kan godt lide at være aktiv. 

Om dig 

Du er uddannet pædagog med kendskab til autisme. Som menneske er du rummelig og nysgerrig og det er naturligt for dig at tage ansvaret for den gode relation. 

Du har kørekort, så du kan køre på tur med drengen.

Hvis du er ufaglært, men har solid erfaring i at arbejde med borgere med autisme, vil vi også gerne høre fra dig. 

Arbejdstid

Stillingen er på 6 timer om ugen. Arbejdstiden ligger som følger:

2 hverdage om ugen kl. 14.00 – 17.00

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Vi tilbyder en bred variation af kurser, og du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering som medarbejder hos DUOS. Og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen Emig på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (6-6 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067109

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet