Ledig stilling som speciallæge i psykiatri i Ambulatoriet for Personlighedsforstyrrelser & PTSD – Tag del i udviklingen af psykoterapi i psykiatrien

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Psykoterapeutisk Center Stolpegård er specialcenter for psykoterapi i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er derfor en enestående mulighed for at deltage i og præge udviklingen af psykoterapi i psykiatrien.

Stillingen som speciallæge i psykiatri er ledig i Ambulatoriet for Personlighedsforstyrrelser & PTSD, ambulatorium B.Ambulatoriet for Personlighedsforstyrrelser & PTSD
Ambulatoriet består af i alt 25 ansatte og er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter samt en recovery-mentor.

Ambulatoriet varetager regionsfunktion for behandling af emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse (EUP) og ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse (ÆEP).

Ambulatoriet er opdelt i 2 teams.
Team 1 varetager behandling af emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse (EUP). Behandlingstilgangen her er mentaliseringsbaseret terapi, som er solidt forankret på Stolpegård og understøttet gennem vores forskningsenhed.

Team 2 varetager behandlingen af PTSD og ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse (ÆEP). Behandlingstilgangen for PTSD er traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi, mens behandlingstilgangen til ÆE er mentaliseringsbaseret terapi.Derfor skal du søge stillingen
Du får en unik mulighed for at være del af et engageret og erfarent behandlerteam i fællesskab med afsnitsledelsen.

Stolpegård har fokus på psykoterapeutisk behandling af høj faglig kvalitet, samt at udvikle og forske dette. Der er løbende internationale forskningsprojekter knyttet til ambulatoriet.Dine arbejdsopgaver
Du indgår i den lægefaglige behandling med udfærdigelse af behandlingsplaner, gennemgange, diagnostisk udredning og vurdering, psykofarmakologisk behandling, somatisk undersøgelse og behandling.

Du har mulighed for at deltage i gruppeterapi og varetage individuelle terapiforløb.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.Stolpegård tilbyder
En spændende arbejdsplads med høj faglighed
Vores faglighed er højeste prioritet, hvorfor vi tilbyder supervision, videreuddannelse og faglig fordybelse.

Mulighed for at præge fremtiden på Stolpegård og RHP
Du bliver en del af et ambulatorium, hvor du sætter dit præg på den faglige udvikling af behandlingen af personlighedsforstyrrelser og PTSD. F.eks. vil vi, over de næste år, udvikle regionsfunktionstilbuddet for personlighedsforstyrrelser.

Gennem KAG Psykoterapi vil der være rig mulighed for deltage i udvikling af psykoterapi i hele RHP.

En dygtig og engageret personalegruppe
I personalegruppen er der højt til loftet, godt humør og stor rummelighed. Der reflekteres løbende over vores arbejde og prioriteres et godt samarbejde indbyrdes.Vores forventninger
Er uddannet speciallæge i psykiatri, og gerne psykoterapeutisk erfaring.

Har du psykoterapeutisk specialistgodkendelse er det en fordel, men ikke en nødvendighed. Vi kan tilbyde uddannelse heri.

Desuden udviser du fleksibilitet og bidrager aktivt og med initiativ til fortsat at sikre et godt arbejdsmiljø og sikre et godt tværfagligt samarbejdeAnsættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi ønsker, at du starter snarest muligt eller den 1. oktober 2024.

Du ansættes i henhold til overenskomst for enten underordnede læger eller overlæger, herunder overenskomstens bestemmelser om arbejdstid.

Ambulatoriet har pt. åbent på hverdage i tidsrummet kl. 08.00-18.00. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dette tidsrum.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med arbejdstidsreglerne i overenskomsten.Vil du vide mere?
Hvis du er nysgerrig, og gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Per Sørensen, per.soerensen@regionh.dk samt 22 33 65 79.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.Interesseret?
Send din ansøgning, cv og speciallægeanerkendelse via linket senest den 13. juni 2024.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 17. juni 2024.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant psykoterapeutisk behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulatorier: Ambulatorie for Angst og OCD, Ambulatorie for Personlighedsforstyrrelser og Traumer samt Ambulatorie for patienter med en ikke-psykotisk dobbeltdiagnose. Centret huser desuden KAG Sekretariat, forskningsenhed og Sekretariat for Behandlingseffekt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Stolpegårdsvej , 2820 Gentofte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054054

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet