Kreativ Køkkenleder søges til Madeventyr for Børn i Gentofte

Profilbillede
dato

Vil du tage det kostfaglige eneansvar for udviklingen af vores madeventyr, hvor ingredienserne ”madmod” og ”madglæde” indgår i den daglige madoplevelse for ca. 70 sultne børn i alderen 0-6 år? Så er det lige DIG vi søger. Stillingen er med start 01.08.24 eller snarest muligt.

Om jobbet

Du får ansvaret for egenproduktionen af vores madordning, som blandt andet omfatter varetagelsen af indkøb, menuplanlægning, tilberedning af den daglige frokost og eftermiddagsmåltidet, herunder daglig opvask og rengøring i køkkenet, samt udførsel af egenkontrol. Formidle menuplaner og billeder til forældrene via Aula.

Om dig

Du brænder for, at fremtrylle økologiske, ernæringsrigtige og børnevenlige måltider, der giver energi og glade maver. Du vægter bæredygtig madproduktion med brugen af sæsonfriske råvarer. Du tænker kreativt i forhold til udnyttelse af maden, så madspil minimeres. Du sætter en ære i at indgå i et samspil med børn og personale omkring udviklingen af børnenes smagsoplevelser og maddannelse, så frokostordningen bliver en naturlig understøttende del af måltidspædagogikken i huset.

Vi kan tilbyde

En daginstitution, med 70 glade og meget sultne børn i alderen 0-6 år, som både holder af at få serveret den samme slags mad flere gange, men som samtidig er modige til at gå på opdagelser i nye smagsoplevelser. En daginstitution med god atmosfære, hvor arbejdsdagen er præget af stort engagement og arbejdsglæde.

Et produktionskøkken hvor vi har sølvmærket indenfor økologi, og en Elite-Smiley.

Vi har fokus på den faglige udvikling og bæredygtighed med afsæt i Gentofte kommunes Mad- og måltidspolitik (gentofte.dk). Du bliver én ud af tre køkkenmedarbejdere i Jægersborg Børnehus og indgår dermed i et team med fokus på udvikling og sparring og kontinuerlige køkkenmøder på tværs af de tre børnehuse. Derudover tilbydes et fagligt netværk for ”køkkenledere på dagtilbudsområdet” i Gentofte kommune, samt mulighed for kursuser og efter/videreuddannelser.

Kvalifikationer
For at komme i betragtning til stillingen forventer vi at:

  • Du har relevant uddannelse inkl. hygiejnebevis
  • Du er skarp i struktur, kan holde orden i et køkken, samt planlægge egne arbejdsopgaver
  • Du har gode danskkundskaber og gode it-evner
  • Du kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7.30 og 15.00 på alle hverdage
  • Du er stabil, har overblik og kan holde et udlagt budget
  • Du er indstillet på at arbejde ud fra Gentofte Kommunes kostprincipper og sundhedsstyrelsens anbefalinger for aldersgruppen

Om os

Tjørnestien er en del af Jægersborg Børnehuse som består af 3 børnehuse på hver sin matrikel.

Vores pædagogiske udgangspunkt er relationer og fællesskab – som danner grundlag for vores inkluderende praksis. Vi arbejder målrettet med social inkluderende pædagogik, differentierede fællesskaber og læringsrum. Vi arbejder med pædagogisk organisering af de daglige aktiviteter og rutiner, for at skabe de bedste rammer for læring. Ligesom vi målrettet arbejder med de fysiske rammers betydning for børnenes læringsrum

Vores pædagogiske fundament er baseret på ressource og værditænkning. Vi ser derfor i muligheder og succeser frem for begrænsninger. Vi vægter en positiv indfaldsvinkel til hverdagens udfordringer med smil og humor, som en del af fagligheden.

Du er velkommen til at kontakte Daglig leder Emilie Månsson vedr. stillingen og besøg i huset på 39651522 eller emim@gentofte.dk

Du kan læse mere om Jægersborg Børnehus på vores hjemmeside: www.jb.aula.dk

Løn og ansættelse

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Vi holder løbende samtaler.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungdomsområdet skal indhentes straffe- og børneattester

Ansøgning skal fremsendes elektronisk via nedenstående link

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler til vi har fundet den rette kandidat

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068642

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet