Jægersborg-drengene kæmpede med kondien og måtte se sig besejret

Foto: Privat.
Profilbillede
dato

Der var fodbold i luften på Jægersborg Boldklubs hjemmebane Gentofte Sportspark Øst, da Folehaven 2 kom på besøg. Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør - der sluttede 1-5 til Folehaven.

Medieansvarlig Villads Rossel havde følgende at sige til kampen i kølvandet på lørdagens pointtab til Folehaven.

“Min umiddelbare reaktion på dagens kamp var faktisk at vi havde en god chance for at vinde, da vi har haft træningerne på plads de sidste par uger. Dog var kondien et problem for os alle. Udover dette kom vi fint med for start og vores nye målmand Carl fik sin debut.”

Medieansvarlig Rossel fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

“Helt klart at vi skal snakke sammen, det er vigtigt med kommunikationen... Så kan man nok tænke sig til at vi skal begynde at løbetræne noget mere, det kommer vist ikke bag på nogen,” fortæller Rossel til VORES Gentofte.

Nederlag til trods var der ifølge Villads noget positivt at tage med fra dagens kamp.

“Der er et par spillere som jeg gerne vil fremhæve. Først og fremmest vores midtbane, samt striker. I gjorde det rigtig lækkert og fik lavet nogle lækre åbninger!.”

Jægersborg-spiller, Andreas Teilmann, giver også sin reaktion på kampen:

“Rigtig fin kamp i dag, men lidt skuffende med et nederlag. Det er dog en helt okay start på sæsonen, vi ved hvad vi skal arbejde mere med til træning på mandag.”

På onsdag den 6. september skal Jægersborg møde Egedal Boldklub. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Valby Idrætspark.

Kampens resultat: 1-5 til Folehaven 2
Række: Herre Senior 7-mands

Kilde: Medieansvarlig Villads Rossel, Jægersborg - Herre Senior 7-mands