En meningsfuld stilling i Det nære sundhedsvæsen og så kun i dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Nymosehave plejeboliger med hjemmehjælp søger vi en sygeplejerske. Stillingen er på 37 timer om ugen med weekendvagt hver 4. uge.

Sygeplejen rummer både grundlæggende og kompleks sygepleje. Vi arbejder i to grupper bestående af en sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

I Aulaen og C gangen er der 54 boliger. Beboerne visiteres hertil på baggrund af fysiske, psykiske eller sociale årsager. Det forventes, at beboerne som i alder, spænder over mere end 40 år, i nogen grad kan tage vare på egne behov og drage nytte af de tilbud om fællesskab og aktiviteter, der findes på Nymosehave. Det åbner op for nærhed, at beboerne bor under samme tag, som vi arbejder. Det giver mulighed for, at vi kan understøtte beboernes behov, så de vedbliver med at være aktive i deres eget liv på en meningsfyldt måde.

Du vil være medspiller i et hus, hvor vi er gode til at give plads til hinanden, hvor trivsel og fleksibilitet er grundlæggende byggesten for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvorfor vi også prioriterer anerkendende og nærværende ledelse. Vi vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Et godt arbejdsmiljø er et fælles ansvar.

På Nymosehave byder vi på:
 • En grundig introduktion funderet i et struktureret onboardingsforløb
 • En arbejdsplads med jobløfter til medarbejderne
 • Et velfungerende hus, hvor du i tæt samarbejde med ledelse, udviklingssygeplejerske og øvrige kollegaer målrettet arbejder for, at beboerne oplever et respektfuldt og værdigt ældre liv
 • En attraktiv arbejdsplads med liv og glæde, der tager afsæt i dialog, trivsel og et solidt tværfagligt samarbejde
 • Netværk med sygeplejersker i eget hus og i Gentofte kommunes øvrige plejeboliger
 • Et afvekslende og selvstændigt job med rig mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Mulighed for at tage specialuddannelsen i borgernær sygepleje efter 2 år
 • En arbejdsplads med gode parkeringsmuligheder, tæt på motorvej og offentlig transport

Klik her for at høre sygeplejerske Lone Hansen fortælle om, hvordan det er at arbejde på Nymosehave.

”På Nymosehave bliver jeg fortsat fagligt udfordret på trods af 20 år i branchen. Jeg bruger gerne 45 min i transport t/r pga. det kollegiale sammenhold og et arbejdsklima, hvor der tages hensyn til personlige og arbejdsrelaterede forhold.” Citat Trine SSA og AMR.

Dine primære opgaver:

 • At bistå nærmeste leder med at implementere og være tovholder på indsatsområder
 • Medvirke til kvalitetsudvikling og patientsikkerhed
 • Indgå i et tæt samarbejde med vores plejehjemslæge
 • At oplære, supervisere og uddelegere opgaver svarende til kollagernes kompetencer
 • Planlægge og understøtte plejen af komplekse og palliative forløb
 • Indgå i tværfagligt samarbejde med faglige konsulenter
 • At medvirke i samtaler mede beboere og pårørende
 • Være medskaber af et godt arbejdsmiljø

Ser du dig selv i denne stilling, er du velkommen til at besøge os til et uforpligtende kaffemøde, så du kan få en fornemmelse af ånden og stemningen i huset. Du kan læse mere om Nymosehave på:

http://nymosehave.gentofte.dk/da

Om Nymosehave:

Nymosehave er beliggende i det charmerende Vangede og blev i 1989 ombygget fra den gamle Mosegårdsskole til moderne plejeboliger. Nymosehave består i dag af 93 boliger, 54 plejeboliger med hjemmehjælp, 39 plejeboliger med fast personale, som er fordelt på to etager, Berthe Stuen og Berthe 1. sal. Vi arbejder ud fra en platform, der er baseret på robusthed, værdighed og ordentlighed. Vi har et solidt fundament, som bygger på liv og glæde med et ønske om at bevare Nymosehave som et godt sted at bo, leve og arbejde. Med en høj faglighed understøtter vi et aktivt liv med mening, værdi og livskvalitet sammen med beboerne og deres pårørende.

Det praktiske:

Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller ønsker du en rundvisning, så kontakt venligst daglig leder Laila Hoen, 3998 7367/ 2484 1788 lbh@gentofte.dk eller daglig leder Jane Absalonsen: 3998 7379/ 2167 7217 e101@gentofte.dk

Tiltrædelse: 1. februar 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

I Gentofte kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på ældreområdet skal forevises straffeattest, som indhentes digitalt med samtykke.

Ansøgning:

Send din motivation og CV elektronisk ved at klikke på knappen ’Gå til ansøgningsformular’.

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

Læs mere på www.gentofte.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955229

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet