Skab kvalitet og udvikling i klassisk bistrokøkken – Deltidskok søges
Vi søger en passioneret og erfaringsrig kok til en deltidsstilling, der kan være med til at sikre høj kvalitet i vores køkken, udvikle nye retter og optimere vores arbejdsprocesser. Stillingen er på ca. 100-120 timer om måneden og tilbyder en unik mulighed for at være med til at præge vores gastronomiske profil i en fransk bistro.
Arbejdsopgaver:
-
Sikre og vedligeholde en høj standard for madkvalitet i alle retter.
-
Udvikle og implementere nye retter til vores menu med fokus på klassisk bistro-mad.
-
Udarbejde korrekte kalkulationer af køkkenprocenter.
-
Håndtere indkøb, sikre rigtige priser og kvalitet fra leverandører.
-
Oplæring af kokke og sikring af korrekt anvendelse af opskrifter.
-
Indgå i vagtplanen med to aftenvagter om ugen samt frokostvagter.
Vi tilbyder:
-
En hyggelig, fransk bistro med dedikerede kollegaer.
-
En stilling uden direkte personaleledelse, men med ansvar for madkvalitet og opskrifter.
-
Mulighed for at bidrage med egne ideer og være med til at forme vores køkken og Bistro.
Vi forventer, at du:
-
Har solid erfaring som kok og er passioneret omkring madlavning.
-
Har erfaring med klassisk bistro-mad.
-
Har erfaring med kalkulationer og budgettering inden for køkkenet.
-
Er struktureret, kvalitetsbevidst og god til at samarbejde.
-
Er fleksibel og klar til at tage ansvar i køkkenet.
Hvis du er klar til at blive en del af vores team og bidrage til at hæve standarden i vores køkken, hører vi meget gerne fra dig. Send din ansøgning og dit CV til Thomas Holm Jensen thj@gentoftebistro.dk / tif. 31 52 80 02
med venlig hilsen
Gentofte Bistro
Gentoftegade 47
2820 Gentofte
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gentofte Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: deltid (20-27 timer ugentligt)
-Arbejdsgiver:
Gentofte Bistro ApS, Gentoftegade, 2820 Gentofte
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-01-2025;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6157982