U15 vinder Sjællandsmesterskabet over Rødovre

dato

Nyheden er fra Gentofte Stars - Stjernernes ishockeyklub

Der var inviteret til mesterskabskamp om Sjælland, da Rødovres U15 drenge besøgte Gentofte Stars onsdag aften. Kampen skulle have været spillet i Hal 1, men et nedbrud i fryseanlægget, var årsagen til at kampen måtte flyttes til træningshallen.

Det så ud til at bekomme hjemmeholdet bedst, for de kom flyvende fra start og pressede et hårdt kæmpende Rødovre mandskab helt i bund. Det blev da også 1-0 efter lige godt 10 minutters spil i en periode hvor vi skulle langt hen før Rødovre overhovedet fik noteret første skud på mål. Men, det gik til gengæld hele vejen, og 1. periode sluttede 1-1.

Forvandlede gæster

Rødovre kom ud som forvandlet til anden periode. De vidste hvad det galt. Gentofte havde nemlig vundet første kamp i Rødovre i sidste uge med 5-2, så hvis ikke Rødovre kunne vinde kampen her, ville mesterskabet gå til hjemmeholdet. Rødovre pressede flot, hvilket resulterede i føringsmålet til 1-2. lige godt 6 minutter ind i anden periode.

I starten af 3. periode var det så hjemmeholdet som viste genvundet styrke, og lignede igen et hold der gerne ville beholde den pokal som stod i tidtagningsboksen og ventede på deres nye ejere. Der var kun spillet 1½ minut, så lå pucken i kassen, og med stillingen 2-2 ville mesterskabet være Gentoftes.

Flot kamp

Spillet bølgede frem og tilbage af to godt skøjtende drengehold, og spillet var faktisk af ganske høj kaliber. En timeout af Rødovre få minutter før slutfløjtet betød målvogteren ud, i sidste desperat forsøg på at tvingen kampen i overtid.

Conrad Schmidt endte med at blive dagens helt, da han sendte pucken i tomt mål, et mål der samtidig betød hattrick af den målfarlige Gentofte spiller.

U15 Sjællandsmesterskabet blev altså i Gentofte, og det var for øvrigt andet år i træk at træneren Kristian Just kunne føje denne titel til cv'et.

Kilde: Gentofte Stars - Stjernernes ishockeyklub