Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra TANDLÆGERNE KILDEGÅRDS PLADS ApS og 4 andre lokale virksomheder

TANDLÆGERNE KILDEGÅRDS PLADS ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 265.568 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGERNE KILDEGÅRDS PLADS ApS en bruttofortjeneste på 3,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,9 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SKANDINAVISK MAD- OG DRIKKEVARESELSKAB ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 157.779 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SKANDINAVISK MAD- OG DRIKKEVARESELSKAB ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JENSEN AUTO ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 210.376 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JENSEN AUTO ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SNEDKER- TØMRERFIRMAET HAGEDORN A/S i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 56.493 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SNEDKER- TØMRERFIRMAET HAGEDORN A/S en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DANSK AUTO OG AUTO-EL ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 822.129 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DANSK AUTO OG AUTO-EL ApS en bruttofortjeneste på 3,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler