Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra DYSSELL ApS og 4 andre lokale virksomheder

DYSSELL ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 68.964 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DYSSELL ApS en bruttofortjeneste på 3,7 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUTOCENTER GENTOFTE ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTOCENTER GENTOFTE ApS en bruttofortjeneste på 10,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE CHARLOTTE TROLLE ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 204.258 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE CHARLOTTE TROLLE ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Gentoftes Murer ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 700.679 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Gentoftes Murer ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KONTAKTEN ApS i Gentofte kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 75.532 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KONTAKTEN ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler