Økonomikonsulent til spændende budgetstyring på stort hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Interesserer du dig for sundhedsvæsenet og offentlig økonomistyring, så har du mulighed for af blive en del af holdet, der styrer Herlev og Gentofte Hospitals samlede budget på ca. 5 mia. kr.

Vi søger en ny kollega i Budgetenheden til at understøtte økonomistyringen i vores kliniske afdelinger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med økonomistyring fra et nuværende eller tidligere job, men du kan også være nyuddannet med lyst til at arbejde med økonomi på et stort hospital.

Som økonomikonsulent i Budgetenheden får du ansvaret for økonomistyringen af tre af hospitalets afdelinger i tæt samarbejde med afdelingens ledelse. I Budgetenheden vil du få 15 dygtige kollegaer, som brænder for at levere solid økonomisk rådgivning og sparring til hospitalets afdelinger og direktion. I punktform arbejder vi i særlig grad med:

 • Budgetlægning og budgetopfølgning.
 • Økonomistyring på afdelingsniveau.
 • Strategisk rådgivning og sparring til afdelingsledelserne
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg til direktionen om økonomiske emner.
 • Optimering og udvikling af vagtplanlægningen.
 • Udarbejdelse af økonomisk ledelsesinformation.
Budgetenheden er en del af stabsområdet Økonomi, Data og Planlægning, hvor vi i alt er 35 ansatte. Vi lægger vægt på, at der er et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og et godt humør.

Stillingens indhold Du skal primært arbejde med budgetopfølgning, analyser og controlling af nogle af hospitalets afdelinger i tæt samarbejde med afdelingsledelserne og de øvrige medarbejdere i afdelingen. Du bliver således kontaktperson for udvalgte afdelinger med mulighed for at oparbejde et godt samarbejde om økonomistyring og andre økonomirelaterede opgaver.

Du kommer til at referere til enhedschefen i Budgetenheden og vil i din dagligdag samarbejde bredt i hele organisationen. Det vil sige med afdelingsledelser, kliniske specialister, direktion, øvrige enheder på hospitalet, kollegaer i administrationen samt medarbejdere på andre hospitaler og på Regionsgården.

Vores forventninger til dig Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og at du kan dokumentere relevant erfaring fra lignende jobs. Erfaring fra sundhedsvæsenet vil være en fordel, men ikke et krav. Du skal gerne have en god talmæssig forståelse og være omhyggelig i dit arbejde. Om du er nyuddannet økonom eller har længere erfaring med offentlig økonomi er ikke afgørende. Er du nyuddannet sørger vi for en grundig oplæring.

Vi søger en kollega som er interesseret i offentlig økonomistyring, er serviceminded, har en generel positiv tilgang til opgaverne og bidrager med godt kollegaskab og godt humør. Derfor skal du:

 • Kunne arbejde selvstændigt og resultatorienteret
 • Have gode samarbejdsevner
 • Besidde en veludviklet analytisk sans
 • Have lyst til at arbejde med styringsmæssige data
 • Have interesse for tal/økonomi og være god formidler heraf
 • Skrive godt og kunne formidle og navigere i forhold til forskellige modtagere, f.eks. hospitalets direktion og afdelingsledelse.
 • Være forberedt på en travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften med forskellig prioritet.
Vi tilbyder Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på 37 timer. Vi har flekstid og mulighed for at arbejde hjemmefra i et vist omfang. Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Dit primære arbejdssted bliver på Gentofte Hospital. Nogen mødeaktivitet på Herlev Hospital må dog forventes.

Hvis du vil høre mere Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger hos budgetchef Mogens Mosegaard Nielsen på 3867 2192 / mogens.mosegaard.nielsen@regionh.dk eller økonomikonsulent Kirsten Marker på 38672185 / kirsten.marker@regionh.dk

Vi skal have din ansøgning senest d. 16 juni 2024 kl. 24.00. Der er ansættelsessamtaler i uge 25 og 26 og vi forventer, at stillingen besættes pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Herlev Hospital, Borgmester Ib Juuls Vej , 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055745

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet