Fodbold som omdrejningspunkt for læring – er det noget for dig?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fodbold Fulton på Bakkegårdsskolen søger en naturfagslærer der brænder for fodbold.

Vi genopslår denne fantastiske stilling, da vi fortsat leder efter dig, Det er meget vigtigt vi får den helt rette ind i Fulton teamet, så har du set denne stilling før, men var i tvivl om det skulle være dig, så send en ansøgning

I Fulton tilbyder vi et helhedsorienteret, fleksibelt og alsidigt lærerjob i vores fodboldklasse 7.F.

Du skal være den relationelt stærke natufagslærer, der elsker at tænke helhedsorienteret og tværfagligt. Vi mangler dig, der har fysik/kemi og biologi eller kompetencer udi i det naturfaglige. Har du andre fag oveni, er det kun et plus.

Teamet omkring klassen består af 3 lærere, der dækker alle fag. Teamet er præget af tæt samarbejde og fleksibilitet, ligesom samarbejdet med forældrene er tæt.

Alle arbejder sammen ud fra en forståelse af vigtigheden af stærke relationer. Det er især principperne omkring co-teaching i praksis, der er fokus på i forhold til organisering af undervisningen. Det kan lade sig gøre, da der altid er to lærere i klassen samtidig.


Udover den almindelige skoledag er klassen også et fodboldhold, som træner 2 gange om ugen i skoletiden og spiller kampe i sæsonen.

Fulton handler ikke om elitefodbold, men om at motivere eleverne til at komme i skole hver dag ved at lade skoledagen bygge på noget, de brænder for, og på værdierne fra fodboldbanen.

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse fra 1/2-24 eller hurtigst muligt. Læs mere om forløbet og menneskerne bag på www.fodboldfulton.dk.

Løn og ansættelse

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet indhentes straffe- og børneattest. Bakkegårdsskolen vil også anmode om tilladelse til at indhente reference.

Ansøgning

Ansøgning og CV med relevante bilag skal være os i hænde senest torsdag d. 30/11 kl. 24:00. Ansættelsessamtaler er d. 4, 5 og 6 dec.

Stillingen søges via linket

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte afd. leder Jesper Walbum 21558891

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944462

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet