DM-bronze til U13

dato

Nyheden er fra Gentofte Stars - Stjernernes ishockeyklub

Gentofte Stars U13 vandt DM bronze, og fra teamet har vi  modtaget følgende fine beretning.

DM i Hvidovre - Bronze blev det, til efter en weekend med masser af tæt ishockey.

Fredag lagde vi ud med Herning som vi vandt 3-2 efter at være nede 0-2 Stærk moral.

Efterfølgende tabte vi 3-2 til Hvidovre nede 0-3 med 9 minutter igen kommer vi stærk tilbage, endnu engang stærk moral. Det er charmen ved ishockey, selvom vi vinder skud statistikken 30-10 med 4 stolpeskud var Hvidovre statister til sin egen kamp. Det var en kamp mod en fantastisk Hvidovre målmand. (Efterfølgende valgt til bedste målmand, red.)

Klokken 20 fredag aften var det så de Jydsk mester AAB der var på menuen. Det blev aldrig en rigtig spænende kamp, og vi vandt sikkert 7-4.

Lørdagens to sejre

Lørdag morgen ventede så Vojens som vi skulle vinde over for at holde liv i medaljerne. Vi vinder  4-2 i en kamp hvor vi ikke rigtig var på dupperne, men igen - en god moral, og det hiver sejren hjem.

Lørdagens sidste kamp var mod Herlev som allerede inden kampstart havde lagt sig fladt ned, sejr 7-1.

Spændende søndag

Søndag var så mod Rødovre. vi taber 9-0! Vi blev enige om at den skulle have hele armen. Vi ville ikke lægge os flat ned som mange andre hold gjorde, Vi havde taktikken lagt og ungerne troede virkelig på det. Vi havde chancer til at drille dem, men ind ville pucken ikke, Rødovers målmand valgte så lige denne kamp til at stå rigtig godt. Den 1 periode endte 8-8 i skud og var meget tæt. Da Rødovre score til 4-0 ryger luften ud af ballonen. Jeg var meget stolt af drengene og pigen, for de pressede det bedste frem i Rødovre . En skønne dag så har vi dem,  det er jeg sikker på. De havde to spillere til forskel i denne kamp. + en Målmand.

Sidste kamp mod Frederikshavn var så en direkte kamp om Sølvet. Vi skulle vinde i ordinær tid da vi hade tabt til Hvidovre.

Vi var  trætte og slidte efter en hård kamp mod Rødovre, det var tydeligt at se. Bertram holder os inde i kampen. Ni minutter før tid kommer FIK foran 3-1 og kampen virker lukket. Men de her drenge og 1 pige har så stor moral og vilje at de får kæmpet sig tilbage til 3-3 og FIK skal være lykkelige over at stå med Sølvet, for det sidste minut hopper og danser pucken på FIK målstreg.

Vi ender med at tabe straffe.

Vi ledere omkring holdet er utrolig stolte og glade for at hive en DM Medalje hjem til Gentofte Stars.

Og jeg håber at den gode udvikling vil fortsætte for det her fantastiske hold!!!