Aktive socialpædagoger søges til 'Udeliv og Samvær'

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at give voksne mennesker med autisme nye muligheder i livet? Kan du lide at gå og være ude i alt slags vejr? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske en af vores nye kolleger.Aktive socialpædagoger søges til 'Udeliv og Samvær'

Vi søger to socialpædagoger til vores aktivitets- og samværstilbud ’Udeliv og Samvær’ med ansættelse per 1. december 2023. Den ene stilling er en fastansættelse på 37 timer. Den anden er på 30 timer med ansættelse i seks måneder med mulighed for forlængelse og flere timer på sigt.

I Udeliv og Samvær, som er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, er der pt. syv borgere med særlige behov, primært autismespektrumsforstyrrelser. De har alle et omfattende behov for støtte til at indgå i sociale relationer og til at klare personlig hygiejne og ADL.

Om Udeliv og Samvær
Vores praksis i Udeliv og Samvær tager afsæt i udelivet. Vi bruger dagligt både byen og naturen som vores pædagogiske læringsrum til at arbejde med at øge borgernes selvstændighed, trivsel og kompetencer – og med deres inklusion i samfundet. Du skal derfor være indstillet på at være ude at gå hver dag, uanset vejr. Vi går rigtig meget (8-12 km) og bruger offentlig transport til at komme rundt.

Vi arbejder bevidst ikke med en fast daglig struktur og piktogrammer, men har en række genkendelige fixpunkter. Kernen i vores arbejde er tæt borgerkontakt og opdeling i små grupper, der gør, at vi hurtigt ser borgernes behov og kan skabe de optimale muligheder for situeret læring og udvikling. Arbejdet kræver, at du er nærværende og opmærksom på borgernes signaler og de muligheder, der opstår for læring, herunder at du evner at gribe disse muligheder.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene – og kan være med til at sætte dit præg på processen.

Bliv en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
JAC er fire år i træk blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi har højt til loftet, og som medarbejder er du med til at træffe beslutninger om både det daglige pædagogiske arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi gode muligheder for faglig udvikling.

Vi søger to kolleger, som:

 • Er uddannet pædagog og gerne har erfaring med målgruppen
 • Er fysisk og psykisk robust
 • Er fagligt velfunderet og samtidig sulten på fælles faglig udvikling og refleksion
 • Finder glæde ved at arbejde i uderummet – natur såvel som by
 • Kan håndtere, at din pædagogik kommer til skue i det offentlige rum
 • Kan arbejde selvstændigt med borgerne i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte.

Hvad kan vi tilbyde?

 • En arbejdsplads med et fantastisk arbejdsmiljø og fællesskab
 • Ansættelse i et lille team med tre personaler
 • Over 100 andre søde, engagerede og sjove kolleger
 • Stor indflydelse på dit daglige arbejde og masser af ansvar
 • Rig mulighed for faglig udvikling
 • En arbejdsplads, der har en ambition om at sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Udeliv og Samvær ligger på Bank-Mikkelsens Vej 15 (11) i Gentofte.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00-16.00 i hverdagene. Stillingerne aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Vi holder første runde af ansættelsessamtaler d. 24. oktober og anden runde d. 27. oktober 2023.

Læs mere om Udeliv og Samvær på www.jacinfo.dk under 'JAC's tilbud' og 'Udeliv og Samvær'.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5914682

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet