1. Division: Guld sikret i 5. kamp

dato

Nyheden er fra Gentofte Stars - Stjernernes ishockeyklub

Hvilken gyser. Når der spilles bedst af 5 kampe - og den står 0-0 efter 2. periode, så kan de fleste godt regne ud at kampen i ishockey kan tippe til hvilken som helst side. Det gjorde den også - OG DEN RIGTIGE...

Et flot kæmpende førstehold sikrede sig det danske mesterskab i 1.  div.  med en 2-1 sejr, hvor Hvidovres mål blev scoret i de allersidste sekunder, og derfor ikke fik afgørende betydning. Dermed blev alle kampe i serien vundet på hjemmebane, ikke så tit man ser det ske.

Kampen var som tidligere nævnt ganske lige, men i starten af 3. periode fik Jonas Veiby endelig hul og bragte dermed hjemmeholdet foran 1-0. Kun 4 minutter senere kunne Marian Petroc score til 2-0 og dermed var kursen lagt mod guldet.

Kampen blev overværet af 785 tilskuere, som virkelig gav den gas på tribunen og heppede som sjældent set i Gentofte Skøjtehal.

Kilde: Gentofte Stars - Stjernernes ishockeyklub